A D-vitamin, amelyet gyakran nap- vitaminjának hívnak, a zsírban oldódó vitaminok csoportjába tartozik. Testünk napsugárzás hatására állítja elő. A D- vitamin önmagában is tápanyag, és számos létfontosságú szerepet játszik az emberi testben.

A VitaSolaris D3 kiváló minőségű étrend- kiegészítő, amely biztosítja a szükséges D- vitamint D3 formájában. Jelentős, mert kutatások szerint a természetes eredetű D3-vitamin a D-vitamin legjobban felszívódó formája.
A Natural Pharmaceuticals étrend- kiegészítőinek kiválasztásakor biztos lehet benne, hogy mind Norvégiában készülnek, és a legjobb, legtisztább és legtermészetesebb alapanyagokból készülnek. Étrend-kiegészítőink magas színvonalúak és a legmagasabb minőségűek.

1 tabletta VitaSolaris D3 50 mikrogramm (2000 NE) D-vitamint tartalmaz. Ez a D- vitamin étrend-kiegészítők formájában bevehető maximális napi adagja, amelyet az Egészségügyi és Epidemiológiai Tanács Étrend-kiegészítők csoportja állapított meg 2019-ben.

D-vitamin pótlás (egészséges emberek számára):
  • felnőttek (19–75 évesek) - 800–2000 NE (20–50 μg) / nap (a testsúlytól és az D-vitamindús étrendtől függően), egész évben
  • idősek (> 75 évesek) - 2000 és 4000 NE (50-100 μg) / nap között (a testsúlytól és az D-vitamindús étrendtől függően), egész évben
Forrás: Rusińska A., Płudowski P., A D- vitaminnal való étrend-kiegészítés és kezelés szabályai - 2018. módosítás, Advons in neonatology 2018; 24. cikk (1) bekezdés [doi: 10.31350 / postepyneonatologii / 2018/1 / PN2018001]

A Natural Pharmaceuticals VitaSolaris D3 csak D3-vitamint tartalmaz - a szervezetben történő legjobb felszívódása érdekében. Ugyanez vonatkozik más D-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítőinkre is.
A D3-vitamin a D-vitamin olyan formája, amely napsugárzás során a bőrben termelődik. Megtalálható bizonyos ételekben is, például tojásban és halban.
A D2-vitamin egy szintetikus változat, amely egyes gyógyszerekben és étrend- kiegészítőkben megtalálható. Egyes gombatípusok napsugárzás hatására D2- vitamint termelhetnek.

Test
A D3-vitamint jobban hasznosítja a szervezet (biohasznosulás), mint a D2- vitamint. Tanulmányok azt mutatják, hogy a D-vitamin raktározása a szervezetben magasabb, ha D3-vitamint veszünk, mint a D2-vitamin. A D2-vitamin kötése a hordozó plazmafehérjékhez rosszabb, mint a megfelelő D3-vitamin metabolit. Ez a fő oka annak, miért ajánlott a D3-vitamin étrend- kiegészítők használata.

Forrás:
  1. Houghton L A, Vieth R. Az ergokalciferol (D2-vitamin) mint vitamin étrend-kiegészítő eset. Am J Clin Nutr. 2006. október; 84 (4): 694-7
  2. Tripkovic L és mtsai. A D2- vitamin és a D3-vitamin étrend- kiegészítés összehasonlítása a szérum 25-hidroxi-D-vitamin- állapotának emelésében: szisztematikus áttekintés és metaanalízis. Am J Clin Nutr. 2012 június; 95 (6): 1357-64

A D-vitamin alapvető szerepet játszik a szervezetben. Ez teszi lehetővé a testnek, hogy felszívódjon a kálcium az elfogyasztott ételből. Ennek köszönhetően a test megkapja az erős csontváz építéséhez és fenntartásához szükséges építőanyagot. Ezenkívül a D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, amelynek köszönhetően egész évben egészséges maradhat!

A legmegfelelőbb módja annak, hogy elegendő mennyiségű D-vitamint juttasson a szervezetébe, ha napsütéses időben kint tartózkodik, zsíros tengeri halakat eszik, vagy étrend-kiegészítőt szed. A kutatások azt mutatják, hogy a D-vitamin szükségletnek csak körülbelül 20% -a származik ételből - csak diétával nehéz megfelelő mennyiséget elérni. Ezért az étrend-kiegészítő sok ember számára megoldást jelent. A VitaSolaris D3 olyan étrend-kiegészítő, amely egész évben megfelelő D-vitamin szintet biztosít Önnek.

A D-vitamin pótlása mindenkinek ajánlott. De különösen fontos azok számára, akik nem sok időt töltenek a napon, vagy nem esznek zsíros halat hetente 2-3 alkalommal.

Érdemes megemlíteni, hogy az idősebb korosztály már nem termeli olyan hatékonyan a D-vitamint a bőrben, mint fiatalabbak, ezért valószínűbb, hogy alacsonyabb a D-vitamin szintjük.

A posztmenopauzában lévő nők szintén különösen hajlamosak a D-vitamin hiányra.

A D-vitamin étrend-kiegészítés megkezdése előtt ajánlott egy 25- (OH) D-vérvizsgálatot elvégeztetni, és konzultálni orvosával vagy gyógyszerészével.

Szüksége lehet rá az elégtelen napsugárzás időszakában, például ősszel és télen. Mindenkinek szüksége van a D-vitaminra. Minden jel arra utal, hogy Magyarországon a lakosság jelentős részének hiánya van ebből a nap-vitaminból. A 10 magyar közül 9-nek túl alacsony a D-vitamin szintje a szervezetében. Ezért az egészség és az egészséges táplálkozás magyar szakértői javasolják az ajánlott bevitel növelését.
Forrás: Semmelweis Egyetem I. számú Belgyógyászati Klinikájának kutatócsoportja által elvégzett első, országos, reprezentatív D-vitamin-szintmérő kutatás 2013.

75 évesnél idősebb emberek számára ajánlott napi 2000 és 4000 NE (50-100 μg) szedése (a testsúlytól és az D-vitamindús étrendtől függően) egész évben.

A legújabb tanulmányok azt mutatják, hogy a 75 év feletti időseknél gyakran alacsony a D-vitamin szint. A magyarázat az, hogy az idősek nem képesek olyan hatékonyan termelni a D-vitamint a bőrükben, mint fiatalabb korukban, ezért hajlamosabbak a hiányára.

Napi egy kis VitaSolaris D3 tabletta elegendő a 75 év feletti emberek napi ajánlott D-vitamin bevitelének teljesítéséhez.

A hosszú téli szezonban a magyar emberek gyakran nehezen tudják teljesíteni a D- vitaminra vonatkozó követelményeket. Magyarországon hazánk földrajzi elhelyezkedése miatt októbertől márciusig szinte teljesen gátolt a D-vitamin bőrszintézise. A D-vitamin pótlása különösen fontos a téli hónapokban, de ha nem tartjuk be a napozási ajánlásokat*, akkor egész évben ajánlott a pótlás.

* májustól szeptemberig napsütés időben fedetlen alkarral és alsó lábszárral> 15 percig 10.00 és 15.00 óra között, fényvédő nélkül

A D-vitamin hiányának számos oka lehet a szervezetben, de az egyik legfontosabb az a tény, hogy kevés időt töltünk a napon, sokat pedig a munkahelyen vagy otthon. Sőt, rengeteg téli hónapunk van, és az étrendben nem sok olyan étel található, amely ezt az esszenciális vitamint tartalmazza.

A D-vitamin iránti igény kielégítése tehát a magyarok többségének kihívást jelent. Tudva, hogy a szervezetben a D-vitamin termelésének 80% -a napfény hatására jön létre, nem meglepő, hogy a magyaroknál ilyen kevés.

Gyorsan és egyszerűen rögzítheti ingyenes VitaSolaris D3 megrendelését. Mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti és elküldi az ezen az oldalon látható megrendelést, és hamarosan szállítjuk Önnek az ingyenes 1 éves VitaSolaris D3 készletet. Csak a postaköltséget kell fizetnie, ami 570 Ft. A csomag biztonságosan eljut a postaládájába. Úgy döntöttünk, hogy ingyen adjuk a VitaSolaris D3-at, mivel támogatni szeretnénk az Ön és szerettei egészségét.

Igen, ha most megrendeli a VitaSolaris D3 D-vitamin étrend-kiegészítőt, hamarosan közvetlenül az Ön postaládájába kapja az ingyenes egyéves készletet. Csak a postaköltségért kell fizetnie 570 Ft-ot.

A Natural Pharmaceuticals-nál tisztában vagyunk azzal, hogy hazánk földrajzi elhelyezkedése miatt a legtöbb magyar alacsony D-vitamin-szinttől szenved.

Kifejezve, hogy törődünk Önnel, átfogó kampányunk részeként egy évre elegendő VitaSolaris D3 D-vitamin étrend-kiegészítőt osztunk szét Magyarország minden otthonába. Küldetésünkként kezeljük, hogy segítsük a magyarokat abban, hogy elkezdjenek gondoskodni az egészségükről.

Abszolút nem, ez nem előfizetés. Az ingyenes VitaSolaris D3 éves csomag megrendelése nem kötelezi semmire.

Csak ezt az egy csomagot kapja tőlünk, és csak 570 Ft-ot fizet a postaköltségért, kivéve, ha más terméket is rendelt.

Összetétel (1 tabletta):
D3-vitamin 50 µg (1000% NRV *)

360 db tabletta – 1 dobozban
* NRV - tápanyag referenciaértékek

Megjegyzés: ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód nagyon fontos. A D-vitamin étrend-kiegészítő megkezdése előtt ajánlott egy 25- (OH) D-vérvizsgálatot elvégeztetni, és konzultálni orvosával vagy gyógyszerészével.

Összetevők: Maltodextrin, sűrítőszer (cellulóz, magnézium-sztearát), csomósodásgátló anyag (trikalcium-foszfát, szilícium-dioxid), kolekalciferol, bevonó (hidroxi-propil-metil-cellulóz).

Tárolás: száraz helyen, 25°C alatti hőmérsékleten, gyermekektől elzárva tartandó. Fénytől óvni szükséges.
A gyártási tétel száma és felhasználhatósági ideje: a csomagoláson.

Készült Norvégiában
Készítette:
: Pharmatech A.S.
a:
Gyártja a Natural Pharmaceuticals
részére a Pharmatech AS Norvégiában
Gyártó: Pharmatech AS,
Postboks 85, 1662 Rolvsoy,
Norvégia

A Vásárló az adásvételi szerződéstől az adott termék kézbesítésétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat, feltéve, hogy a termék bontatlan. Amennyiben a Vásárló ily módon eláll a szerződéstől, úgy köteles a számára már kézbesített terméket visszajuttatni a Natural Pharmaceuticals részére. A Termékek visszajuttatásától számított 14 napon belül a Natural Pharmaceuticals visszatéríti a visszaküldött termék árát a Vásárló elállása esetén. Elállás esetén a Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket.

Az akció feltételei ezen a linken találhatóak.
  • Közvetlenül a postaládájába
  • Több mint 10 éves tapasztalat
  • Norvég formula
Ügyfélszolgálati iroda:

061/781-11-11

(H-P 9:00 és 17:30; normál tarifával hívható)

info@omegamarine.hu

Natural Pharmaceuticals
Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.,
Domaniewska 28, 02-672 Varsó
KRS 0000343007 Varsó Fővárosi Kerületi Bíróság, XIII. Kereskedelmi Osztály
Regon: 142128030. Saját Tőke: 2 000 000 Pln
NIP: 951-229-85-27 Adószáma: 30329386-2-51
info@omegamarine.hu Ügyfélszolgálat: 06-1-796-17-10
© Copyright 2022 - Natural Pharmaceuticals
TÁRHELYSZOLGÁLTATÓ: nazwa.pl sp. z o.o. ul.Mieczysława Medweckiego 17 31-870 Kraków NIP: 6751402920 REGON: 120805512 kontakt@nazwa.pl
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Több infó