10 év Norvég minőség!

A Natural Pharmaceuticals már 10 éve támogatja étrend-kiegészítőivel az embereket. Amikor az első megrendelést 2010- ben kiszállították, sem a munkavállalók, sem a vezetőség nem mert ilyen dinamikus növekedésről álmodni. Ma, több mint 2 millió ember használja a Natural Pharmaceuticals termékeit, beleértve azokat is, akik 10 éve rendszeres megrendelői az étrend- kiegészítőknek. Mi a vállalat sikerének kulcsa?

Norvégiából Magyarországra

A Natural Pharmaceuticals a norvég minőség szimbóluma a magyar piacon. A kínált étrend- kiegészítők formuláit Norvégiában fejlesztik, és minden termelés is ott történik. Minden termék dokumentált és gyakran szabadalmaztatott összetevőkön alapul. A magas minőség a prioritás.

Biuro Natural Pharmaceuticals

A norvég Natural Pharmaceuticals cég számára ez az időszak egy évtizednyi dinamikus növekedés volt Közép- és Kelet-Európa egész régiójában.

Folyamatos fejlődés, sokszínű portfólió

Annak ellenére, hogy meghatározó szerepe van, nem lehet azt mondani, hogy a Natural Pharmaceuticals nem törekszik a piacvezető szerep elérésére. Csak Lengyelországban 2019- ben 40%-os növekedést regisztráltak az eladásokban. Itt biztosan nem állunk meg. A vállalat fejlődésének köszönhetően a vele együttműködő emberek csoportja is bővül. Jelenleg a Varsói csapat, amely kezeli az értékesítést az egész régióban, 40 főből áll.

A Natural Pharmaceuticals Omega- 3 zsírsavakkal (beleértve a gyerekek számára készült Omega-3 zsírsavakat), az ízületek és a prosztata normál működését segítő étrend-kiegészítőkkel, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó termékekkel is foglalkozik. A márka által kínált legfontosabb étrend- kiegészítők magas Omega-3 zsírtartartalommal rendelkeznek. A legkiemelkedőbb ezek között az OmegaMarine Forte+, ami az első és ezidáig az egyetlen omega-3 zsírsavakat tartalmazó étrend- kiegészítő Magyarországon, amely a halolaj eredetét azonosító Orivo nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkezik. 2019-ben az ízületeket védő FlexiMed, is a felkerült a Natural Pharmaceuticals portfóliójára, amit nagyon jól fogadtak a vállalat Ügyfelei.

Jonas Törnquist

"A legjobbat hoztuk ki Norvégiából, és alkalmaztuk a Közép- és Kelet-Európai piacokon, felismerve és tiszteletben tartva az egyes országok sajátosságait. Vállalkozásunk pillérei a kiváló minőségű étrend- kiegészítők, amelyeket rendkívül kényelmesen szállítunk ügyfeleinknek – közvetlenül az otthonukba."

Törnquist Jonas, a Natural Pharmaceuticals ügyvezető igazgatója

Fogyasztó – a fő bíránk

A Natural Pharmaceuticals-nál a minőség az első. Ez garantált minden ügyfél számára. Ez az együttműködés a márka és az lengyel ügyfél között már évek óta működik. A legigényesebb zsűri, az ügyfelek által odaítélt számos díj a legjobb bizonyíték erre. 2014 óta folyamatosan nyerte el a cég az "Ügyfélbarát vállalat" emblémáját (Lengyelország). Ez egy jelentős díj, hiszen nagyon erős kritériumokat kell teljesíteni a megnyeréséhez. Négy terület kerül értékelés alá: együttműködés, könnyű kapcsolatfelvétel, általános elégedettség és az ajánlásra való hajlandóság.

2 ügyfél Európábán

Több mint kétmillió ügyfél bízott meg a márkánkban! Tíz évvel ezelőtt kezdtük Lengyelországban, és ma Észtországban, Horvátországban, Szlovéniában, valamint Litvániában, Lettországban és Magyarországon is aktívak vagyunk.

Etika és szociális felelősségvállalás

A Natural Pharmaceuticals számára az elmúlt tíz év folyamatos növekedésre, minőségi termékek portfóliójának kiépítésére, az ügyfélellátásra és a mások megsegítését célzó ügyek támogatására tett kezdeményezéseket jelentett. Az egyik projekt, amelyben a vállalat részt vesz Lengyelországban, a UNICEF által létrehozott "Company with Heart" program. A projekt résztvevőinek adományai a világ legszegényebb régióiból származó gyermekeket támogatják. A cég minden évben támogatja a kampányt, abban a hitben, hogy együtt többet tudunk elérni.

Az étrend-kiegészítők forgalmazása önmagában is felelősség. Végtére is, az ügyfelek egészséges életmódját támogatjuk. A magas szintű kommunikáció és promóció biztosítása érdekében a Natural Pharmaceuticals aktívan részt vett az Étrend- kiegészítők Reklámozásának helyes Gyakorlatkódexének létrehozásában (Lengyelország). Az étrend-kiegészítők piacán a minőség fenntartása a vállalat politikájának alapvető eleme.

  • Közvetlenül a postaládájába
  • Több mint 10 éves tapasztalat
  • Norvég formula
Ügyfélszolgálati iroda:

061/781-11-11

(H-P 9:00 és 17:30; normál tarifával hívható)

info@omegamarine.hu

Natural Pharmaceuticals
Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.,
Domaniewska 28, 02-672 Varsó
KRS 0000343007 Varsó Fővárosi Kerületi Bíróság, XIII. Kereskedelmi Osztály
Regon: 142128030. Saját Tőke: 2 000 000 Pln
NIP: 951-229-85-27 Adószáma: 30329386-2-51
info@omegamarine.hu Ügyfélszolgálat: 06-1-796-17-10
© Copyright 2022 - Natural Pharmaceuticals
TÁRHELYSZOLGÁLTATÓ: nazwa.pl sp. z o.o. ul.Mieczysława Medweckiego 17 31-870 Kraków NIP: 6751402920 REGON: 120805512 kontakt@nazwa.pl
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Több infó